Detachering

Afhankelijk van projectprogramma’s en andere omstandigheden in de organisatie kan de vraag naar testcapaciteit fluctueren. Voor de voortgang in uw projecten en kwaliteit in de organisatie is het van belang deze pieken en dalen op te vangen. Het vinden van de juiste testprofessional is echter niet altijd even makkelijk.

Storce helpt u met het invullen van een tijdelijke behoefte aan testexpertise. Daarbij valt te denken aan rollen als:

  • Testmanager
  • Testcoördinator
  • Tester (Testanalist)
  • Testengineer (Testautomatiseerder)
  • Testadviseur


Storce bestaat uit gedreven professionals die, uiteraard, het testvak verstaan. Maar bovendien hebben ze oog voor het belang en de plaats van testen in het grotere geheel, maken daarin afgewogen keuzes en kunnen over de grenzen van hun eigen aandachtsgebied heen adviseren. Flexibel, toegankelijk, no-nonsense en met een drive om u te ontzorgen.

Naast de inzet van onze eigen professionals, kunnen wij gebruik maken van testprofessionals uit ons uitgebreide netwerk van nauwkeurig gekozen partners. Hierdoor zijn wij optimaal in staat om op aanvragen een passende kandidaat aan te bieden.

Testorganisatie

Hoe richt u een testorganisatie in die uw methodiek faciliteert en aansluit op andere business processen?
Lees verder
...

Business Acceptatie Management

BAM is een visie op hoe activiteiten op het gebied van test en acceptatie in een verandertraject georganiseerd moeten worden.
Lees verder...

Cases

De professionals van Storce hebben een grote verscheidenheid aan uitdagende testopdrachten uitgevoerd.
Lees verder...