Outsourcing

Wat als u, hoe belangrijk goed testen ook is, er eigenlijk geen omkijken naar wil hebben? Wat als u onvoldoende tijd heeft voor randzaken, omdat u zich vol focust op de core business? In deze situatie is het zinnig te kijken naar de voordelen van het outsourcen van het testproces.

Storce neemt u graag deze zorg uit handen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij op verschillende wijze de regie en uitvoering van testwerkzaamheden voor u verzorgen:

  • Storce kan een volledig testtraject voor u verzorgen binnen één of meerdere projecten
  • Storce kan de werkzaamheden voor een volledige testafdeling overnemen, inzetbaar binnen al uw projecten waar nodig
  • Onze consultants hebben ervaring met het opzetten en sourcen van een nieuwe testafdeling waarna geleidelijke overdracht (incl. opleiding en training) naar uw organisatie plaatsvindt. Recruitment is daar een onderdeel in.
  • Voor partijen met een leverende verantwoordelijkheid kan Storce systeemtests uitvoeren. Voor accepterende partijen kan Storce de acceptatietests voorbereiden, uitvoeren (Functionele Acceptatie Test) en coördineren (Gebruikers Acceptatie Test)
  • Storce kan een specifiek type testwerkzaamheden voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld de realisatie van automatisering van regressietesten


Outsourcen betekent dat u geen tijd en energie hoeft te besteden aan de uitvoering van testen, terwijl u toch de resultaten in een gedegen testrapport gepresenteerd krijgt. Het testtraject wordt zonder zorgen, conform een vooraf overeengekomen plan, op een professionele en transparante wijze voor u uitgevoerd.

Testorganisatie

Hoe richt u een testorganisatie in die uw methodiek faciliteert en aansluit op andere business processen?
Lees verder
...

Business Acceptatie Management

BAM is een visie op hoe activiteiten op het gebied van test en acceptatie in een verandertraject georganiseerd moeten worden.
Lees verder...

Cases

De professionals van Storce hebben een grote verscheidenheid aan uitdagende testopdrachten uitgevoerd.
Lees verder...