Testuitvoering

Het is een uitdaging uw testcapaciteit af te stemmen op de verschillende en veranderende doelen in uw organisatie. Onafhankelijk van hoe u uw testproces en –organisatie inricht is, is het belangrijk dat u met specialisten werkt die weten waar ze zich op richten. Testprofessionals met gedegen ervaring en inzicht in zowel businessbelangen als de diverse projectaspecten zijn niet altijd makkelijk voorhanden.

Storce biedt een gerichte oplossing voor de sourcing van uw testcapaciteit, afhankelijk van de vraag en doelen in uw organisatie. Waar een afdeling of project tijdelijk testondersteuning behoeft bieden we een directe oplossing middels detachering. Soms echter is het strategisch verstandiger een compleet testproces te outsourcen. Maar ook als u compleet uw eigen testafdeling wil opzetten en hulp kan gebruiken in recruitment of de kennis van uw eigen testafdeling wil vergroten middels training is Storce de aangewezen partij.

Testorganisatie

Hoe richt u een testorganisatie in die uw methodiek faciliteert en aansluit op andere business processen?
Lees verder
...

Business Acceptatie Management

BAM is een visie op hoe activiteiten op het gebied van test en acceptatie in een verandertraject georganiseerd moeten worden.
Lees verder...

Cases

De professionals van Storce hebben een grote verscheidenheid aan uitdagende testopdrachten uitgevoerd.
Lees verder...