Training

Testen is een logische activiteit om vast te stellen of het product waarmee u gaat werken voldoet aan de eisen die uw organisatie er aan stelt. Maar hoe sluit u de uitvoering van testen effectief en efficiënt aan op de processen in uw organisatie? De sleutel in deze aansluiting is gekwalificeerd personeel, opgeleid om uw testmethodiek en specifiek gebruik van technieken en tools in te zetten in de unieke omgeving van uw organisatie.

Bent u op zoek naar een standaard training over gestructureerd testen, kijkt u dan vooral eens op de sites van aanbieders van TMAP en ISTQB trainingen. Bent u daarentegen op zoek naar een partner die maatwerktraining kan ontwikkelen en verzorgen, specifiek voor uw testmethodiek of gebruik van tools: wij helpen u graag.

Storce heeft onder andere uitgebreide ervaring met:

  • Het ontwikkelen van een maatwerktraining (opzet programma, lesmateriaal, oefeningen, quick references, enz.) voor het toepassen van uw specifieke testmethodiek en / of testtools.
  • Het verzorgen van één- of meerdaagse maatwerktrainingen. Dergelijke maatwerktrainingen worden gebaseerd op de processen en systemen / applicaties  zoals die in uw organisatie gebruikt worden.
  • Het begeleiden van medewerkers tijdens de uitvoering van testwerkzaamheden (coaching on the job).
  • Het invullen van een rol als testmanager of testcoördinator die tevens fungeert als trainer-on-the-job.
  • Het verzorgen van trainingen voor ICT-ers, maar ook voor business vertegenwoordigers die een rol hebben in acceptatietesttrajecten.


Medewerkers die gericht getraind zijn in het toepassen van uw specifieke methodiek, technieken en /of tools bepalen de effectiviteit van uw testorganisatie. Kennis en kunde betaalt zich daarin uit.

Testorganisatie

Hoe richt u een testorganisatie in die uw methodiek faciliteert en aansluit op andere business processen?
Lees verder
...

Business Acceptatie Management

BAM is een visie op hoe activiteiten op het gebied van test en acceptatie in een verandertraject georganiseerd moeten worden.
Lees verder...

Cases

De professionals van Storce hebben een grote verscheidenheid aan uitdagende testopdrachten uitgevoerd.
Lees verder...