Werken bij Storce

Storce is een jonge organisatie met een grote drive en ambitie. Een drive om bij onze klanten een optimale invulling van het test- en acceptatieproces te realiseren. En de ambitie om uit te groeien tot een organisatie die bekend staat om haar kwaliteit, zowel in haar dienstverlening als intern.

We zoeken jou
Wij zijn op zoek naar ambitieuze testprofessionals. Professionals met een goede theoretische achtergrond, die niet van een gespreid bedje houden, maar graag zelf de regie in handen nemen. Regie over de inhoudelijke richting waarin zij zich ontwikkelen, maar ook m.b.t. de invulling van arbeidsvoorwaarden. En belangrijk: die een echte bijdrage willen leveren aan de naam en ontwikkeling van Storce!

Klik op “Vacatures” voor een uitgebreider profiel. Herken jij jezelf in de kwaliteiten en ambities van Storce? Solliciteer dan bij ons! Mail ons je motivatie en c.v. (  info@storce.com)

Testadvisering

Er is in projecten een doordacht proces nodig om de kwaliteit van einddoelen in het vizier te houden!
Lees verder...

Testspecialisten

Het vinden van de juiste testprofessionals is niet altijd even gemakkelijk.
Lees verder...
 

Business Acceptatie Management

BAM is een visie op hoe activiteiten op het gebied van test en acceptatie in een verandertraject georganiseerd moeten worden.
Lees verder...